Payroll+

Door het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende

contractadministratie worden al uw administratieve en financiële zaken voor deze medewerkers door Conventus Payroll+ geregeld. Door gebruik te maken van payrolling  profiteren werkgevers van een groot aantal voordelen. Zo kunt u via payroll gebruikmaken van een flexibele cao waarmee u medewerkers gedurende 5,5 jaar tijdelijke contracten kan aanbieden. Hiernaast worden onze opdrachtgevers niet geconfronteerd met werkgeversrisico’s, zoals ziekte.

Conventus Payroll staat garant voor een goede dienstverlening. Wij nemen alle administratieve rompslomp van u over, inclusief alle risico’s en verantwoordelijkheden. Payrolling is interessant voor elke werkgever, van klein tot groot, in nagenoeg elke branche.
 

Flexibiliteit
 

Door gebruik te maken van onze payrolldienstverlening, is het mogelijk uw personeel voor een langere periode flexibel in te zetten. Door onze ABU CAO is het mogelijk flexibele contracten te verstrekken, tot wel 5,5 jaar na indiensttreding. Ook tijdens periode kan de organisatie er altijd voor kiezen om de medewerker zelf in dienst te nemen.

Risico's
 

Het indekken van risico’s is voor de werkgever een ander groot voordeel van de payrollconstructie. Bij langdurige ziekte van medewerkers is een payrollpartij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de begeleiding, doorbetaling en de administratieve opvolging. Onze opdrachtgevers betalen dan ook enkel de daadwerkelijk gewerkte uren. De dagen dat een medewerker ziek is worden betaald vanuit ons.